Stand Up Paddeling (SUP) is wereldwijd een snelgroeiende watersport. Afkomstig uit Hawaï, verovert het razendsnel de wereld. Het waterrijke gebied rondom Warmond is uitermate geschikt om zelf de SUP te ontdekken.

Suppen is geschikt voor jong en oud, voor individuelen en voor families. Iedereen kan suppen!

SOLO-SUP
Met onze solo-sup kan ieder op z’n eigen sup de plassen rond Warmond verkennen. Peddel samen vanaf onze locatie naar het strand van de Koudenhoorn om even lekker te zwemmen en even bij te komen. De solo-sup kan maximaal 100 kilo hebben, dus samen suppen met je jongere kind is mogelijk.

SUPER-SUP
Wil je aan teambuilding doen met familie, vrienden of collega’s? Huur dan onze super-sup! Met 4, 5 of 6 personen op één grote sup en dan je evenwicht bewaren en samenwerken. Wij hebben twee super-sups, dus ideaal om met teams tegen elkaar te strijden!

SUPPEN OP LOCATIE KOUDENHOORN OF KLINKENBERGPLAS
Wil je graag op een rustigere locatie met je gezelschap suppen (waar je kan staan)? Dan biedt Joppe Watersport de mogelijkheid om de super- en/of solo-sup af te leveren bij het strandje van Koudenhoorn (met de boot) of op de parkeerplaats van de Klinkenbergplas (met de auto).

De kosten hiervoor bedragen € 5,- per sup met een minimum van € 50,-. Alle sups kun je via onze site boeken. Het transport kun je niet via onze website boeken, maar kan via een mailtje naar info@joppewatersport.nl. Je ontvangt dan een aparte bevestiging voor het transport en een betaallink.

Gratis parkeren

Kom je met de auto? Je kunt gratis en veilig bij ons op het terrein parkeren. Wij hebben maximaal 2 parkeerplekken per boot beschikbaar, dus reis zoveel mogelijk samen.

Kosteloos wijzigen

Dreigt het toch slecht weer te worden? Dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum.

Reserveren en prijzen

2 uur

SOLO SUP VERHUUR

€ 19,50

8 uur

SOLO SUP VERHUUR

€ 39,50

2 uur

SUPERSUP VERHUUR

€ 59,-

3 uur

SUPERSUP VERHUUR

€ 79,-