Suppen - Joppe Watersport SUP verhuur

Stand Up Paddeling (SUP) is wereldwijd een snelgroeiende watersport. Afkomstig uit Hawaï, verovert het razendsnel de wereld. Het waterrijke gebied rondom Warmond is uitermate geschikt om zelf de SUP te ontdekken.

Suppen is geschikt voor jong en oud, voor individuelen en voor families. Iedereen kan suppen.

En het is niet alleen leuk maar nog gezond ook: tijdens het suppen gebruik je 95% van je spieren om vooruit te komen en tegelijkertijd je evenwicht te bewaren. Nu begrijp je ook waarom suppers altijd een glimlach op hun gezicht hebben: Omringd door het water je hoofd leegmaken en tegelijkertijd aan je lichaam en je conditie werken: wie wil dat nou niet?

Je reserveert de Sup vooraf zodat je er zeker van bent dat je Sup beschikbaar is. Wij geven je een korte uitleg, waarna je vol vertrouwen op weg kunt om de omgeving te verkennen.

Naast een fantastische passie om zelf uit te oefenen, is suppen natuurlijk ook geweldige manier om tijd met je vrienden of collega’s door te brengen.

En dreigt het toch minder mooi weer te worden dan waarop je had gehoopt? Dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum. Wat minder mooi weer is, bepaal je zelf.

Reserveren en prijzen

2 uur

SUP board verhuur

€ 25,-

Dag

SUP board verhuur

€ 60,-