Stand Up Paddeling (SUP) is wereldwijd een snelgroeiende watersport. Afkomstig uit Hawaï, verovert het razendsnel de wereld. Het waterrijke gebied rondom Warmond is uitermate geschikt om zelf de SUP te ontdekken.

Suppen is geschikt voor jong en oud, voor individuelen en voor families. Iedereen kan suppen!

En het is niet alleen leuk maar nog gezond ook: tijdens het suppen gebruik je 95% van je spieren om vooruit te komen en tegelijkertijd je evenwicht te bewaren. Nu begrijp je ook waarom suppers altijd een glimlach op hun gezicht hebben: Omringd door het water je hoofd leegmaken en tegelijkertijd aan je lichaam en je conditie werken: wie wil dat nou niet?

Kinderen tot 15 jaar gaan met hun ouder(s) veilig op de Duo-Sup waarmee ouder en kind samen de Supervaring beleven.

Of wil je liever suppen met het hele gezin? Dan bieden we één van onze Supersups aan. Op deze grote sups kun je met maximaal 6 personen samen een tocht over de plassen maken. Dat is niet alleen leuk maar ook een goede test om te kijken hoe jullie kunnen samenwerken.

Maar natuurlijk kun je ook met vrienden of collega’s een Supersup huren en met elkaar een tocht over de plassen maken. Rust lekker uit op het strandje bij Joppe en vaar weer verder. Wil je een wedstrijdje tegen elkaar houden? Huur dan twee Supersups en peddel met en tegen je vrienden en familie om het hardst.

Je reserveert de Sup, de Duo-sup en de Super-sup vooraf zodat je er zeker van bent dat je Sup beschikbaar is. Wij geven je een korte uitleg, waarna je vol vertrouwen op weg kunt om de omgeving te verkennen. Om je op weg te helpen, hebben we een aantal routes voor je uitgestippeld: 1,5 uur, 2 uur, 4 uur of 4 tot 6 uur.

Naast een fantastische passie om zelf uit te oefenen, is suppen natuurlijk ook geweldige manier om tijd met je vrienden of collega’s door te brengen.

En dreigt het toch minder mooi weer te worden dan waarop je had gehoopt? Dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum. Wat minder mooi weer is, bepaal je zelf.

Reserveren en prijzen

2 uur

SUP board verhuur

€ 19,50

2 uur

Supersup board verhuur

€ 79,-

4 uur

Supersup board verhuur

€ 119,-