Stap in één van onze sloepen en ontdek de stilte en de rust van het plassengebied. Wil je toch liever onder de mensen zijn? Vaar dan naar Leiden en bekijk de Sleutelstad vanaf het water. De stoere aluminium sloep wordt voortgedreven door een fluisterstille elektromotor en biedt plaats aan maximaal 8 personen.

We verhuren de boten vanuit Warmond en vanaf hier vaar je direct de plassen op. Aan boord is genoeg ruimte om met maximaal 8 volwassenen een dagje lekker te luieren op het water, al varend de omgeving te verkennen en te genieten van elkaar en de natuur. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een route voor je uitgestippeld.

Download een vaarroute naar en door Leiden en bekijk de stad eens van een heel andere kant. Daarna vaar je verder naar de Kagerplassen of het Joppe en neem je een frisse duik in het water. Liever lui dan moe? Dan biedt het zonnedek je de mogelijkheid uitgebreid te luieren in de zon.

We adviseren de boot vooraf te reserveren. Zo voorkom je dat we geen boot beschikbaar hebben voor je en dus teleurstellingen. Op het afgesproken tijdstip ligt de boot klaar in onze haven in Warmond. Bij onze Containerbar kun je een drankje en wat lekkers voor onderweg kopen. Een vaarbewijs is niet nodig.

Wil je dit seizoen onbeperkt kunnen varen? Boek dan ons Joppe Zorgeloos Seizoensabonnement. Klik hier voor meer informatie!

Als je de boot gereserveerd hebt voor een bepaalde dag en het dreigt toch minder mooi weer te worden dan waarop je had gehoopt, dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum. Wat minder mooi weer is, bepaal je zelf.

Kom je met de auto? Dan kun je gratis en veilig bij ons op het terrein parkeren.

Je eigen E-sloep? 

Ben je na het varen met onze E-sloep zo enthousiast geworden dat je een eigen sloep wilt hebben? Klik dan hier voor meer informatie over onze partner Jachttechniek Holland en de Dynasty sloepenlijn. Zij kunnen je helpen een sloep volledig naar jouw wensen samen te stellen.

Reserveren en prijzen

– Huurprijs per dag, geen verrassingen achteraf
– Huurprijs inclusief een volle brandstoftank
– De hond mag mee. We rekenen dan wel een kleine bijdrage in de schoonmaakkosten
– Reserveer één van onze koelboxen met ijselementen om je drankjes lekker koud te houden.

Ochtend

09:30 - 12:30

€ 115,-

Ochtend en middag

09:30 - 17:00

€ 235,-

Middag en avond

13:00 - 20:30

€ 250,-

Avond

17:30 - 20:30

€ 125,-
E-sloep verhuur