Stap in één van onze sloepen en ontdek de stilte en de rust van het plassengebied. Wil je toch liever onder de mensen zijn? Vaar dan naar Leiden en bekijk de Sleutelstad vanaf het water. De stoere aluminium sloep wordt voortgedreven door een fluisterstille elektromotor en biedt plaats aan maximaal 8 personen.

We verhuren de boten vanuit Warmond en vanaf hier vaar je direct de plassen op. Aan boord is genoeg ruimte om met maximaal 8 volwassenen een dagje lekker te luieren op het water. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een route voor je uitgestippeld. Download een vaarroute naar en door Leiden en bekijk de stad eens van een heel andere kant.

We adviseren de boot vooraf te reserveren.

Gratis parkeren

Kom je met de auto? Je kunt gratis en veilig bij ons op het terrein parkeren. Wij hebben maximaal 2 parkeerplekken per boot beschikbaar, dus reis zoveel mogelijk samen.

Kosteloos wijzigen

Dreigt het toch slecht weer te worden? Dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum.

Vaarbewijs is niet nodig

Een vaarbewijs is niet nodig voor een E-sloep.

Reserveren en prijzen

– Huurprijs per dag, geen verrassingen achteraf.
– We vragen een borg van € 250,00. Deze kun je voor afvaart met je pinpas of creditcard betalen. Na afloop van de huurperiode storten wij het bedrag weer terug.
– De hond mag mee. We rekenen dan wel een kleine bijdrage in de schoonmaakkosten
– Reserveer één van onze koelboxen met ijselementen om je drankjes lekker koud te houden.

Ochtend

10:00 - 13:00

€ 125,-

Dag

10:00 - 17:30

€ 249,-

Middag en avond

13:30 - 20:00

€ 285,-

Avond

18:00 - 20:30

€ 139,-

Dag + avond

10:00 - 20:00

€ 315,-