FAQs

Moet ik altijd vooraf een Loungeboot, E-sloep of een Sup reserveren?

Vanwege de grote vraag naar onze boten adviseren we je altijd vooraf te reserveren. Hiermee voorkomen we teleurstelling. Een reservering is pas na de betaling definitief.

Hoe oud moet ik zijn om een van jullie boten te huren?

De minimumleeftijd voor de huur van onze boten is 21 jaar. Voor de Sups geldt een minimumleeftijd van 18 jaar en je moet een zwemdiploma hebben.

Wat heb ik allemaal nodig om een van jullie boten of een Sup te huren?

Nadat je de reservering hebt gemaakt, vragen we je de volgende zaken mee te nemen naar de afvaartlocatie: een geldig identiteitsdocument (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) en een pinpas of een creditcard voor de borg.

Moet ik borg betalen?

Ja, voor de e-sloeps en de loungeboten vragen we een borg van € 250,00 die je voor afvaart aan de balie kunt voldoen. Dit kan met een pinpas of een creditcard. Nadat je de boot of de sloep bij ons hebt teruggebracht en wij geen schade hebben geconstateerd, storten wij de borg terug op je rekening. Dat doen we tussen de 2 en 5 dagen na vaardatum.

Wat gebeurt er met mijn huur als het regent?

Bij slecht weer kun je tot 1 dag voor vaardatum de reservering zonder kosten naar een andere dag en tijdstip verplaatsen.
Indien je niet op een ander datum wilt gaan varen en de vaart wilt annuleren, rekenen wij € 15,- administratiekosten.

Moet ik de boot verzekeren?

Wij hebben een verzekering voor de boot afgesloten. Bij schade of vermissing van onderdelen geldt altijd een eigen risico van € 250,-.

Heb ik een vaarbewijs voor de boot nodig?

Onze boten mogen zonder vaarbewijs bestuurd worden.

Kan ik zelf catering meenemen?

Vanzelfsprekend kun je meegebrachte catering aan boord meenemen. Maar wist je dat we zelf ook een bar hebben? Hier kun je drankjes en snacks kopen. Ook verhuren we koelboxen en koelelementen zodat je altijd gekoelde dranken aan boord hebt.

Hebben jullie leuke vaarroutes?

Neem een opgeladen telefoon mee en download een van de volgende gratis apps in de App store of Play store:
– Waterkaartenapp
– Sloepennetwerk

Mag de hond mee?

Ja, de hond mag mee. We rekenen dan wel € 25,00 extra per dag voor het schoonmaken van de boot.