Ontvlucht het drukke leven en kom tot rust op het water. Geniet van de schoonheid van de weidse plassen rondom Kaag-eiland met één van onze markante en comfortabele loungeboten.

We verhuren de boten vanuit Warmond en vanaf deze locatie vaar je direct de plassen op. Aan boord is genoeg ruimte om met maximaal 10 volwassenen een dagje lekker te luieren op het water.

Zoek je afkoeling in het water! Via het inklapbare zwemtrapje stap je gemakkelijk en veilig het water in. En er weer uit natuurlijk.

Wij hebben een aantal route suggesties voor je maar met behulp van de sloepennetwerk app kun je ook zelf je route bepalen. Door hun afmetingen kunnen de loungeboten niet door Leiden varen. Wil je toch liever een rondje door Leiden varen? Huur dan één van onze e-sloepen.
We adviseren de boot vooraf te reserveren via onze website.

Gratis parkeren

Kom je met de auto? Je kunt gratis en veilig bij ons op het terrein parkeren. Wij hebben maximaal 2 parkeerplekken per boot beschikbaar, dus reis zoveel mogelijk samen.

Kosteloos wijzigen

Dreigt het toch slecht weer te worden? Dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum.

Vaarbewijs is niet nodig

Een vaarbewijs is niet nodig voor een loungeboot.

Reserveren en prijzen

– Huurprijs per dag, geen verrassingen achteraf
– Huurprijs inclusief een volle brandstoftank
– We vragen een borg van € 250,00. Deze kun je voor afvaart met je pinpas of creditcard betalen. Na afloop van de huurperiode storten wij het bedrag weer terug
– De hond mag mee. We rekenen dan wel een kleine bijdrage in de schoonmaakkosten
– Reserveer één van onze koelboxen met ijselementen om je drankjes lekker koud te houden.

Ochtend

09:30 - 12:30

€ 125,-

Middag en avond

13:00 - 20:00

€ 285,-

Dag

09:30 - 17:00

€ 249,-

Avond

17:30 - 20:00

€ 139,-

Dag + Avond

09:30 - 20:00

€ 315,-