Ontvlucht het drukke leven en kom tot rust op het water. Geniet van de schoonheid van de weidse plassen rondom Kaag-eiland met één van onze markante en comfortabele loungeboten.

We verhuren de boten vanuit Warmond en vanaf deze locatie vaar je direct de plassen op. Aan boord is genoeg ruimte om met maximaal 10 volwassenen een dagje lekker te luieren op het water, al varend de omgeving te verkennen en te genieten van elkaar en de natuur. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een route voor je uitgestippeld.

Als de zon te uitbundig schijnt, dan biedt het zonnedek beschutting. Of zoek afkoeling in het water! Via het inklapbare zwemtrapje stap je gemakkelijk en veilig het water in. En er weer uit natuurlijk. Voor extra sfeer aan boord is de boot voorzien van een Bluetooth radio. Een klein wasbakje met stromend water is eveneens aanwezig.

Door hun afmetingen kunnen de loungeboten niet door Leiden varen. Wil je toch liever een rondje door Leiden varen? Huur dan één van onze E-sloepen.

We adviseren de boot vooraf te reserveren. Zo voorkom je dat we geen boot beschikbaar hebben voor je en dus teleurstellingen. Op het afgesproken tijdstip ligt de boot klaar in onze haven in Warmond. Bij onze Containerbar kun je een drankje en wat lekkers voor onderweg kopen. Een vaarbewijs is niet nodig.

Wil je dit seizoen onbeperkt kunnen varen? Boek dan ons Joppe Zorgeloos Seizoensabonnement. Klik hier voor meer informatie!

Als je de boot gereserveerd hebt voor een bepaalde dag en het dreigt toch minder mooi weer te worden dan waarop je had gehoopt, dan kun je tot 1 uur voor vertrek je reservering kosteloos wijzigen naar een andere datum. Wat minder mooi weer is, bepaal je zelf.

Kom je met de auto? Dan kun je gratis en veilig bij ons op het terrein parkeren.

Reserveren en prijzen

– Huurprijs per dag, geen verrassingen achteraf
– Huurprijs inclusief een volle brandstoftank
– De hond mag mee. We rekenen dan wel een kleine bijdrage in de schoonmaakkosten
– Reserveer één van onze koelboxen met ijselementen om je drankjes lekker koud te houden.

Ochtend

09:30 - 12:30

€ 115,-

Middag en avond

13:00 - 20:30

€ 250,-

Ochtend en middag

09:30 - 17:00

€ 235,-

Avond

17:30 - 20:30

€ 125,-

Aanvraag lounge boot abonnement