Twee boten samen - Joppe Watersport

Stel, je wilt voor je familie, (vrijgezelle) vrienden of collega's een origineel en leuk uitje regelen dat ook nog eens sportief is: dan helpt Joppe Watersport je graag een leuke middag, dag of avond te organiseren!

Ook met grotere groepen kun je bij ons suppen; als recreatie of als wedstrijdje. Op de normale Sups of juist in teamverband op de Supersup. Mocht je collega’s hebben die zich toch niet zo op hun gemak voelen op een Sup? Geen nood, voor hen regelen we gewoon een van de lounge boten of een van de e-sloepen zodat zij met de suppers kunnen opvaren.

Bij grotere groepen combineren we diverse activiteiten met elkaar: terwijl groep één over het water supt, krijgt groep twee een golf-clinic en gaat groep drie bowlen.

Na afloop ontmoet iedereen elkaar op het gezellige terras van onze containerbar om met een hapje en een drankje na te praten en ervaringen uit te wisselen. Wil je daar een bitterbal of een snackplank bij? Geen probleem: dat regelen wij voor je.

Na het Suppen of de boottocht, kunnen wij helpen met een leuke afsluiting “op de wal” zoals bowlen, padel, poolen of darten en natuurlijk een lekker diner. Vul het aanvraagformulier hieronder in of vraag vrijblijvend een offerte aan via 06 – 200 31 050.

Aanvraagformulier groepsarrangementen