Twee boten samen - Joppe Watersport

Een vrijgezellenfeest, een teamuitje, een familiedag of een verjaardagsfeest; onze sups en boten zijn ideaal op samen plezier te beleven op het water!

Lekker genieten van een drankje of sportief strijden tegen elkaar op de (super)sup, met ons arrangement is dit allemaal mogelijk. Combineer bijvoorbeeld je boothuur met een supersup of solo-sup en ga met vrienden een dagje het water op en wissel elkaar af.

Op onze afvaartlocatie hebben wij een gezellige bar met terras aan het water. Je kunt hier voor, tijdens of na het varen of suppen lekker een drankje nemen of nog een duik nemen in de Leede.

Voor groepen groter dan 20 personen bieden wij het Varen & Suppen Arrangement.

Varen & Suppen Arrangement

Voor groepen groter dan 20 personen bieden wij het Varen & Suppen arrangement; 2 uur lang lekker actief bezig zijn op een sup en relaxt genieten en pootjebaden op één van onze loungeboten. Op deze manier kan ieder van je familieleden, vrienden of collega’s zich op zijn eigen manier vermaken.

2 uur: € 19,50 p.p . 
4 uur: € 29,50 p.p. 
(minimaal 20 personen)

In dit arrangement zit, afhankelijk van de wensen van jouw gasten:

  • Loungeboot; biedt plaats aan 8 tot 10 personen en wordt door jou of jouw gasten zelf gevaren.
  • Supersups; met maximaal 6 personen per sup.
  • 1 persoons-sup.

Tijdens deze 2 uur kunnen de loungeboten meevaren met de suppers en kan ieder de sup ervaring beleven of met elkaar de strijd aangaan.

Onze sup bar is gedurende en na het evenement geopend. Jouw gasten kunnen hier koffie/thee, frisdranken, bier, wijn en ijs zelf afrekenen in overleg met jou op basis van nacalculatie afrekenen.

In de avondzon kun je nagenieten van een lekkere dag op het water met een drankje en lekkere borrelplank voor € 7,50 p.p en nog even een duik in de Leede nemen.

Dit Varen & Suppen Arrangement boek je via info@joppewatersport.nl.

Suppen voor pontoon boot - Joppe Watersport
Dames aan de wijn - Joppe Watersport

Wil je nog een hapje eten of samen barbecueën? Dan vind je op loopafstand Dekker Warmond.

Op deze schitterende locatie, waar je zowel buiten als binnen terecht kan (fijn als het weer tegen zit of het wat afkoelt), vind je alles onder één dak.

  • Padel (in & outdoor)
  • Lucky bowling
  • Virtual golf
  • Squash
  • Tennis
  • Bowlen
  • Pool/dart

Voor een offerte van de activiteiten en horeca bij Dekker Warmond, kun je contact opnemen met Dekker Warmond via 071 – 305 8888 of info@dekkerwarmond.nl.

Aanvraagformulier groepsarrangementen