Twee boten samen - Joppe Watersport

Een vrijgezellenfeest, een teamuitje, een familiedag of een verjaardagsfeest; onze sups en boten zijn ideaal op samen plezier te beleven op het water!

Lekker genieten van een drankje of sportief strijden tegen elkaar op de (super)sup, met ons arrangement is dit allemaal mogelijk. Combineer bijvoorbeeld je boothuur met een supersup of solo-sup en ga met vrienden een dagje het water op en wissel elkaar af.

Op onze afvaartlocatie hebben wij een gezellige bar met terras aan het water. Je kunt hier voor, tijdens of na het varen of suppen lekker een drankje nemen of nog een duik nemen in de Leede.

Voor groepen groter dan 20 personen bieden wij het Varen & Suppen Arrangement.

Varen & Suppen Arrangement

Ben je op zoek naar een leuk en sportief uitje voor meer dan 20 personen? Dan is het Varen & Suppen arrangement op jouw lijf geschreven: 2 uur lang lekker actief bezig zijn op een sup en relaxt genieten en pootje baden op één van onze loungeboten. Zo kan ieder familielid en elke vriend of collega zich op zijn of haar eigen manier vermaken.

Kosten per persoon:
2 uur: € 19,50 p.p . 
4 uur: € 29,50 p.p. 
(minimaal 20 personen)

Dit arrangement bestaat (afhankelijk van de wensen van jou en je gasten) uit de volgende onderdelen.

  • Loungeboot; biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Jullie varen de boot zelf.
  • Supersups; grote sup voor maximaal 6 personen per sup.
  • 1 persoons-sup per persoon.

Tijdens deze 2 uur kunnen de loungeboten meevaren met de suppers en kan iedereen de sup ervaring beleven of met elkaar de strijd aangaan.

Onze sup bar is gedurende en na het evenement geopend. Je gasten kunnen hier koffie/thee, frisdranken, bier, wijn en ijs in overleg met jou op nacalculatie afrekenen. Maar vanzelfsprekend kunnen ze ook zelf afrekenen.

In de avondzon kun je nagenieten van een lekkere dag op het water met een drankje en lekkere borrelplank voor € 10,- p.p en nog even een duik in de Leede nemen.

Suppen voor pontoon boot - Joppe Watersport
Dames aan de wijn - Joppe Watersport

Wil je nog een hapje eten of samen barbecueën? Dan vind je op loopafstand Dekker Warmond.

Op deze schitterende locatie, waar je zowel buiten als binnen terecht kan (fijn als het weer tegen zit of het wat afkoelt), vind je alles onder één dak.

  • Padel (in & outdoor)
  • Lucky bowling
  • Virtual golf
  • Squash
  • Tennis
  • Bowlen
  • Pool/dart

Voor een offerte van de activiteiten en horeca bij Dekker Warmond, kun je contact opnemen met Dekker Warmond via 071 – 305 8888 of info@dekkerwarmond.nl.

Aanvraagformulier groepsarrangementen