Suppen voor pontoon boot - Joppe Watersport

Ben jij een fanatiek watersporter, maar vind je het te bewerkelijk om zelf een boot te kopen? Overweeg dan ons Speciale Seizoensabonnement: Joppe Zorgeloos!

Met ons Zorgeloos varen Abonnement heb je wel de lusten, maar niet de lasten van een eigen boot. Je kunt kiezen uit Zorgeloos Goud en Zorgeloos Platinum.

Hoe werkt het Joppe Zorgeloos Abonnement?
Je sluit een van onze abonnementen af voor het seizoen en je kunt beschikken over één van onze boten. De boot ligt voor je klaar met een volle tank of accu en jij kunt genieten van een zorgeloze ochtend, middag of dag op het water. Je krijgt een eigen inlog om je boot te reserveren mits beschikbaar. Klik hier voor de spelregels!

Joppe Zorgeloos Abonnement

Zorgeloos varen GOUD

Heb jij op de doordeweekse dagen veel tijd vrij en kies je voor de rust op het water? Dan is ons Zorgeloos GOUD abonnement iets voor jou: 5 dagen per week onbeperkt varen voor een vast bedrag per seizoen. Dit geldt voor alle werkdagen van 29 april tot en met 1 oktober met uitzondering van de feestdagen. Het Zorgeloos GOUD Abonnement kost € 1.645,- per seizoen.

Zorgeloos varen PLATINA

Wil je onbeperkt kunnen varen? Kies van voor het Zorgeloos PLATINA abonnement. In de periode van 29 april tot en met 1 oktober kun je 7 dagen per week gebruik maken van één van onze boten. Je kiest zelf het type boot (E-Sloep, Loungeboot of Sup) al gelang naar beschikbaarheid. Het Zorgeloos PLATINA Abonnement kost € 2.195,- per seizoen.

Suptimaal

Elke keer die Sup oppompen, op je rug meesjouwen en thuis weer opbergen. Nee joh, neem een Suptimaal Abonnement! Elke dag suppen, het hele seizoen lang voor een vast bedrag. Dat kan bij Joppe Watersport. Met dit abonnement kun je (mits beschikbaar) dagelijks een sup reserveren om sportief het water op te gaan of lekker rustig gaan peddelen en ergens te zwemmen. Vul zelf je dag in. Het Suptimaal Abonnement kost € 149,50 voor het hele seizoen.

Ben je geïnteresseerd in een van onze abonnementen? Vul dan het formulier hiernaast in!